lone-portrait

Bjørnegårdsvej 140,
5380 Dalby

Uddannelser:
  • M.A. i Expressive Arts Therapy (European Graduate School, Schweiz)
  • Individuel terapeut og gruppeterapeut i Krop/gestalt psykoterapi (Jyllands Gestalt Institut v/ Niels Hoffmeyer)
  • Lærer (Kolding Seminarium)
  • MPF – Medlem af Psykoterapeut Foreningen
Jeg arbejder inden for en eksistentiel og fænomenologisk baseret referenceramme og tilbyder psykoterapi og supervision, hvor jeg benytter mig af samtalen og kan inddrage forskellige kunstneriske udtryksmåder.
I løbet af året holder jeg kurser, hvor det at skrive, det at male eller på anden måde udtrykke sig kunstnerisk indgår som en væsentlig del. ”At finde sig selv i livet,” kunne være overskrift for disse kurser.

Størstedelen af året bor jeg på Fanø, hvor jeg har klinik og kursussted midt i Nordby.
En del af året bor jeg og har min egen klinik og kursussted på Bjørnegården nær Fyns Hoved og arbejder desuden som familieterapeut på Familiehuset i Kerteminde.
Jeg henvender mig til enkeltpersoner, par, familier og grupper.